Un espai pensat per a l'amputat

La consulta va obrir les seves portes l’any 1997 a Sant Just Desvern (Barcelona). Està situada en una torre particular on els nostres clients disposen de tot l’entorn que es trobaran a casa un cop finalitzat el seu procés de protetització.

A més de sala de guixos i taller d'ajustos i muntatge, el centre disposa d'una sala de marxa interior i un ampli espai exterior de 300 m2 on es posa en pràctica bona part de la reeducació a la marxa dels clients: jardí amb gespa, diferents tipus de paviments exteriors amb irregularitats, voreres, rampes amb inclinacions variables, escales…

A l’any 2000, el creixement de l’empresa ens va empènyer a muntar el nostre propi taller de fabricació a Molins de Rei. En un espai de 200 m2 els nostres tècnics ortopèdics compten amb la millor maquinària i materials disponibles en aquest moment en el mercat per la fabricació dels encaixos provisionals i definitius i les pròtesis en la seva integritat.