La protètica desenvolupada pels propis amputats.

Un centre protètic diferent en un entorn privilegiat a 10 minuts de Barcelona.

Demana una cita

Truca’ns al 933 710 108 o deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte.

Dissenyem i fabriquem pròtesis a mida amb els millors components del mercat.

Estudi personal

Els nostres tècnics ortoprotètics estudiaran el teu cas per veure quines son les teves condicions i necessitats de mobilitat. T’assessorarem sobre quines solucions i components existeixen al mercat per configurar la millor pròtesi possible i realitzarem un escàner volumètric del monyó per produïr un encaix de control totalment ergonòmic.

Fabricació i adaptació

Un cop muntada la teva pròtesi amb tots els seus components tecnològics acoblats realitzarem amb tu les proves necessàries, estàtiques i dinàmiques, per tal d’aconseguir el màxim benestar i mobilitat. Controlarem l’aliniació correcta de tots els elements i verificarem el bon comportament dinàmic de la pròtesi ajustant el què calgui fins que sigui totalment satisfactori.

Reeducació de la marxa

Amb la pròtesi definitiva t’ajudarem a caminar correctament o de la manera més normalitzada possible durant el temps que faci falta. Corregirem possibles defectes de la marxa evitant cops o moviments bruscos per tal de no carregar excessivament alguna part del cos i planificarem futures revisions i manteniment.

Per què som diferents?

Amb un enfoc únic, fruit de la nostra pròpia experiència com a amputats, i amb la tecnologia i certificacions dels fabricants de material protètic més avançats del món, a l’Institut Desvern fa més de 25 anys que dissenyem, fabriquem i adaptem per a cada usuari, pròtesis d’última generació per a extremitat inferior i superior.

Un centre ortoprotètic diferent, en un entorn privilegiat a 10 minuts de Barcelona, on reunim en un mateix espai les instal·lacions necessàries per atendre el teu cas de la manera més eficient i un jardí exterior on podràs provar la teva pròtesi sobre tota mena de superfícies diferents.

Truca’ns i explica’ns el teu cas

Clients. No pacients.

Fina Jiménez
Fina Jiménez
21/10/2022
Para mi es un lugar muy especial, desde el minuto cero me he sentido arropada, acompañada y sobre todo me han ayudado a volver a ver la vida desde las alturas. Hace 8 años aproox. que soy paciente y no puedo estar más agradecida a cada uno de ellos por lo bien que me han hecho sentir. Saber que ellos también son amputados crea un vínculo indescriptible que te hace confiar en su criterio con más énfasis. No puedo describir lo que siento por estas personas, aunque pasen los años el agradecimiento siempre estará en mi corazón. Y aquí seguiré, siendo paciente para siempre porque no me sacáis ni con agua caliente. Jajaja GRACIAS porque me salvasteis la vida, y lo sabéis. 🧡
Jordi Canela
Jordi Canela
14/08/2022
Tracte molt amable y gran profesionalitat.
Marti Delapampa
Marti Delapampa
03/09/2020
Profesionalidad en las prótesis y la mejor atención a la persona
Jordi Sallent
Jordi Sallent
06/01/2019
Empresa digna de Matrícula de Honor, me parecen poco 5⭐️!! Soy cliente desde el 17/Sep/2018 y no tengo queja ninguna!! Todo lo contrario, solo tengo elogios y agradecimientos para todos ellos, empezando por Joan y pasando por Carlos, Sandra y Eva, que son con los que trato habitualmente!! Personas muy humanas que te adaptan física y psicológicamente a tu nueva situación con la que has de vivir día a día con total normalidad!! Grandes Profesionales! 👏🏻👏🏻👏🏻👍🏻
Eva
Eva
18/09/2018
Grandes profesionales, todos los técnicos son también amputados. Llevan los casos más difíciles dobles, triples y cuádruples amputados. Comprobado! acompañante de persona afectada ya hace muchos años.
MARTI FERRER FABREGA
MARTI FERRER FABREGA
27/05/2018
Son profesionales..podeis confiar, de ke andareis mejor, son buena gente ..soi buen cliente hace uf,..como pasa el tiempo..i me an dado siempre confianza para seguir x muchisimos años con esta Sñra.. Empresa !!... protesis..de estos ingenieros profesionales , buena gente..

Preguntes freqüents

vacío
La meva pròtesi la fabricareu especialment per a mi?

Sí, perquè cada monyó és diferent així com la constitució de cada persona i les seves necessitats de mobilitat també poden ser molt diverses. Prendrem els volums del teu monyó i t’assessorarem sobre els components mecànics i electrònics que et poden anar millor per muntar la teva pròtesi única i intransferible.

El cost queda cobert per la seguretat social?

Sí, som un centre proveïdor del Servei Català de la Salut que garanteix l’obtenció de les pròtesis externes prescrites per metges especialistes de la xarxa sanitària pública i que estiguin incloses a la cartera del sistema nacional de salut vigent. Només hauràs de presentar-nos la teva targeta sanitària, la prescripció d’article ortopèdic (PAO) i el document de validació administrativa. Si tens cap dubte també t’assessorarem.

El meu és un cas complicat. Em podran tractar?

Ens agraden els reptes i tenim molts casos d’èxit amb situacions complicades de desarticulacio de maluc o doble amputació transfemoral que caminen sense problemes ni dolor. Hauriem de veure’t en persona per analitzar el teu cas però normalment trobem la manera per adaptar-nos a cada situació i implementar una solució satisfactòria. Som tècnics ortopèdics titulats amb molta experiència tractant casos com el teu.

Com arribo a l'Institut Desvern?

Pots venir en cotxe, sortint per l’Av. Diagonal i seguint per la B-23 fins a la sortida de Sant Just Desvern com si anessis a l’edifici Walden-7. Creua Sant Just en direcció a Can Mèlich i ja seràs molt a prop del Carrer Pont 7.

També hi ha l’autobús JM que surt de la zona universitària, a la caserna del Bruc, cada 15 minuts. Si ho demanes al conductor, et deixarà davant la porta mateix de l’Institut.

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte

Dilluns a dijous: 8.30 a 14h / 15.30 a 18.30 h
Divendres: 8.30 a 14.30 h

Visita’ns a Facebook i a Instagram

© Institut Desvern de Protètica SL | Legal

WhatsApp Icon