Select Page

La protètica que et farà caminar

25 anys dissenyant i fabricant les millors pròtesis per a cada client

Ivan. Amputació transtibial cama esquerra.

Graciela. Amputació transtibial cama dreta.

La protètica feta per persones amb amputació

Els fundadors de l’Institut Desvern de Protètica, tots amputats, partíem de l’anhel de contribuir a millorar la qualitat dels serveis protètics existents i, 20 anys després, tenim la satisfacció de veure com la nostra feina és reconeguda pels nostres clients els quals, mitjançant la confiança que ens han concedit, han permès el creixement i la consolidació del nostre centre ortoprotètic.

La nostra exigència doncs, també respon a un interès tangible ja que els qui som a l’Institut Desvern de Protètica som també beneficiaris de la qualitat dels seus serveis.

Els nostres serveis es resumeixen en l’atenció integral en tot el camí de la protetització, per qualsevol nivell d’absència de membre inferior o superiors. Des de l’assessorament per a la millor solució personal, passant per la fabricació i adaptacions que calguin, reeducació de la marxa i atenció als dubtes o problemes particulars de cada circumstància personal per a superar amb èxit tot el procediment.

El fet diferencial del nostre centre és que els tècnics podem provar en primera persona els nous productes d’alt nivell tecnològic que surten al mercat, i col·laborem directament amb els departaments de recerca i desenvolupament dels principals fabricants, especialment amb l’empresa alemanya Ottobock, líder mundial indiscutible en innovació recerca i desenvolupament de components protètics.

Un espai ampli i equipat fins l'últim detall

L’Institut Desvern està situat en una torre particular on els nostres clients disposen de tot l’entorn que més endavant trobaran a la vida diària un cop finalitzat el seu procés de protetització.

A més de consulta, presa de mides informatitzada i taller d’ajustos i muntatge, el centre disposa d’una sala de marxa interior i un ampli espai exterior de 300 m2 on es posa en pràctica bona part de la reeducació de la marxa dels usuaris: jardí amb gespa, diferents tipus de paviments exteriors amb irregularitats, voreres, rampes amb inclinacions variables, escales…

A més, el nostre propi taller de fabricació és un espai de 200 m2 on els nostres tècnics ortoprotètics compten amb la millor maquinària i materials disponibles en aquest moment en el mercat per la fabricació dels encaixos provisionals i definitius i les pròtesis en la seva integritat.

Treballem amb elements d’última generació com els genolls C-Leg4, Kenevo i Genium X3, els peus Triton Smart Ankle i Meridium, el colze DinamicArm i les mans Michelangelo i bebionic. Hem estat dels primers centres protètics d’Europa que han pogut oferir-los al mateix moment del seu llançament comercial gràcies a les certificacions premium que obtenim dels principals proveïdors de material ortopèdic de tot el món com Ottobock, Össur, Alps, EMO o Medi.

Compromesos amb el voluntariat

L’Institut s’ofereix, sempre que pot, a col·laborar amb les organitzacions que lluiten contra les mines antipersones. També donem, als nostres tallers, formació tècnica protètica a personal amputat de països emergents.

En suport a la població afectada pel terratrèmol d’Haití, en la fase de postemergència, juntament amb les fundacions de “La Caixa” i del FC Barcelona, impulsem la formació de protètics i la instal·lació d’un taller en aquest país a més de protetitzar una quinzena d’orfes que fem venir directament a Sant Just Desvern.

Des del 2003 col·laborem amb l’Associació d’Amputats Sant Jordi i l’empresa de missatgeria MRW en el projecte “Per i per a la Solidaritat” que consisteix en la recepció, reciclatge i emmagatzematge de material ortoprotètic en desús, que és enviat a altres països necessitats.

Amb la Fundació Pax i l’Associació d’Amputats Sant Jordi, posem en marxa un centre ortoprotètic i de rehabilitació a Kosovo per protetitzar 70 persones amputades per mines.

Juntament amb els Rotarians de Catalunya estem treballant per trametre pròtesis usades a alguns països d’Àfrica. També hem protetitzat refugiats de guerra de Moçambic, Cambodja o, més recentment, de Síria que, amb la col·laboració de diverses associacions, hem fet venir fins a l’Institut per poder-los assistir.

Centre certificat per les principals marques mundials (Ottobock, Össur, Alps…).

Taller de fabricació propi amb maquinària i components d’última generació.

Instal·lacions amb sala de motllos, taller d’ajust i sala de reeducació de la marxa dins el mateix recinte.

Centre concertat pel Servei Català de Salut amb protocols i processos certificats.

Carrer Pont, 7
08960 Sant Just Desvern
(Barcelona)

Tel.: +34 933 710 108
Fax: +34 93 371 03 22
Mail: institut@desvern.cat

De dilluns a dijous: 
8.30 a 14 h / 15.30 a 18.30 h
Divendres: 8.30 a 14.30 h